Image
Image

Välkommen till Stenab

Stenab har under de senaste 20 åren lagt sten runtom i Sverige. Med vitt skilda projekt och nya utmaningar på alla ställen. Vår vission är att utföra stenentreprenader som uppfyller våra kunders krav och förväntningar. Samtliga medarbetare skall känna sig delaktiga i att rätt kvalitet utförs.

Under april 2018 flyttade vi till våra nya lokaler på rönögatan 4!

Experter på stenarbeten

Sten & Anläggning AB, Stenab, startades i Linköping 1990 idag är vi ett välrenommerat företag i mellersta Sverige, känt för vår erfarenhet och höga kompetens. Vi brinner för att utföra stenentreprenader som tillfredsställer våra kunders förväntningar och behov.

Sedan starten har Stenab lagt sten runtom i Sverige. Projekten har varit vitt skilda och utmaningarna många. Men med stor kunskap och kreativitet har vi lyckats. Våra medarbetare är mycket lösningsorienterade och kommer gärna med egna förslag.

På Stenab är vi också mycket flexibla. Vid akuta situationer, eller vid arbetstoppar, är vi alltid beredda att rycka ut. Med vår erfarenheter ser vi till att uppdraget utförs med hög kvalitet.

Idag är vi ca 30 medarbetare som utför stenarbeten av olika slag. Vår styrka är naturstensentreprenader vid gator och torg, samt vid kontor och bostadsbyggnationer. Vi utför beläggningar av smågatsten, storgatsten, granithällar samt alla sorters betongmarkplattor. Vi utför även beklädnader på murar och trappor.

Ett unikt helhetskoncept

Stenab är moderbolaget i vår koncern. Vår styrka är naturentreprenader vid gator och torg samt vid kontors- och bostadsbyggnationer. Vi utför beläggningar av natursten, såsom smågatsten, storgatsten, granithällar samt alla sorters betongplattor. Vi utför även beklädnader på murar och trappor. Stenab är helt enkelt en partner för alla typer av stenentreprenader.

I koncernen ingår också Stenlagret och Bergs Entreprenad AB, som har samma ägare som Stenab. Stenlagret är en yrkesbutik för både företag och privatpersoner, specialiserad på stenmaterial för trädgårdar, parker och gatumiljöer. Här kan du bland annat köpa murar, betongplattor samt all sorts natursten.

Bergs Entreprenad utför kvalificerade entreprenadarbeten, såväl stora som små, i Östergötland med omnejd. I vår maskinpark ingår grävmaskiner, både på band och hjul, hjullastare och last- och kranbilar.

Tillsammans erbjuder Bergs Entreprenad, Stenab och Stenlagret en smidig helhetslösning.

Kvalitetspolicy

Vi utför entreprenader åt företag och kommuner men även privatpersoner är våra kunder. Entreprenader utförs och kvalitetskontrolleras enligt ISO 9002. Vi utför stenentreprenader som uppfyller våra kunders krav och förväntningar. Samtliga medarbetare skall känna sig delaktiga i att rätt kvalitet utförs.
ImageImage
 

Referenser

Stenab har sedan april 1990 jobbat med naturstensentreprenader vid gator och torg, samt vid kontor och bostadsbyggnationer. Vi utför beläggningar av smågatsten, storgatsten, granithällar samt alla sorters betongmarkplattor. Vi utför även beklädnader på murar och trappor. Vi vill på dessa sidor visa ett urval av våra referenser. Har ni frågor eller funderingar kan ni vända er till någon av vår kontaktperson.
Läs mer
 
Image

Stenlagret är en yrkesbutik specialiserad på stenmaterial för trädgårdar och park och gatumiljö. Hos oss kan du bland annat köpa murar, betongplattor samt all sorts natursten för trädgården . Försäljningen är öppen både för privatkunder och företag. På Stenlagret hittar du allt du behöver för att anlägga en vacker trädgård. En trädgård som kan bli något utöver det vanliga. Plattor och stenar av betong, natursten, och dessutom murar.

Behöver du råd av en expert?
Gör ett besök hos oss i Linköping. Vår erfarenhet av stensättningsarbete delar vi gärna med oss av.

Produkter i vårt sortiment är:
Gatsten, kantsten och pollare
Murar av betong och natursten
Kalksten och skiffer
Betongmarksten och betongmarkplattor

 
Image
Vi är återförsäljare och servicepartner åt Husqvarna.
 

Några av våra kunder:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

 

Kontakta oss

Sten & Anläggning AB
Box 1196
582 78 Linköping
Tel 013-31 52 11
Fax 013-13 46 35

E-post:
kent.berg@stenab.se
goran.kaldenberg@stenab.se
philip.berg@stenab.se

Besöksadress:
Rönögatan 4